Woolsocks ervaringen– Gratis producten en cashback

Inhoudsopgave

Woolsocks ervaringen: is Woolsocks betrouwbaar?

Over Woolsocks & Scoupy

Misschien ken je de naam Scoupy al wel. In Nederland zag je de afgelopen jaren vaak zo’n Scoupy kaartje hangen bij een schap in de supermarkt. Met de app kon je vaak het product gratis proberen of een flinke cashback krijgen. Ik zeg dan wel ‘kon’, maar je kúnt nog steeds producten uit de supermarkt gratis proberen, want Scoupy is over gegaan in Woolsocks.

Eigenlijk is Woolsocks de verbeterde versie van Scoupy geworden, want Woolsocks heeft nog meer mogelijkheden. Waar Scoupy vooral de geld-terug-acties in de supermarkt aanbood, wil Woolsocks dé financiële app zijn die jouw leven gemakkelijker maakt. Overigens, als je op de website van Scoupy bent en je wil lid worden, wordt je automatisch doorverwezen naar Woolsocks. Dus kun je net zo goed meteen rechtstreeks naar de website van Woolsocks gaan. 😊

Is Woolsocks betrouwbaar?

Goede en leuke bedoelingen heeft Woolsocks dus, maar is Woolsocks wel betrouwbaar? Kun je met een gerust hart de app installeren en cashback aanvragen? En krijg je netjes je opgebouwde tegoed op je bankrekening gestort? Ik heb inmiddels de Woolsocks app al meer dan een jaar lang gebruikt en wat het mij heeft opgeleverd, vertel ik je in dit review!

Aanmelden als deelnemer

Het is erg makkelijk om je als nieuwe gebruiker aan te melden bij Woolsocks. Je vult je emailadres in en je ontvangt een e-mail ter bevestiging. Het installeren van de app is een volgende stap, al is dit zeker niet verplicht. Bij Woolsocks kun je ook via de computer of iPad inloggen. De app op je smartphone installeren is echter wel erg handig. Zeker als je net in de supermarkt staat of gewoon niet thuis bent, is de app een uitkomst. Ook biedt de app méér mogelijkheden dan op de computer, zoals het Spin & Win prijzenrad en de mogelijkheid om met je camera een foto te maken van de kassabon en ‘m meteen te versturen.

Aanmeldscherm op computer.

Als je je gratis lidmaatschap hebt bevestigd en de app hebt geïnstalleerd kun je meteen aan de slag. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen. Zo kun je meteen je geluk beproeven door een spin aan het rad te geven of de cashback sectie uit te pluizen. Het is ook aan te raden om je betaalrekening te koppelen als je de app van je bank ook op de smartphone hebt staan. Op die manier profiteer je het meeste van de Woolsocks app.

Hoe werkt Woolsocks?

De app werkt als een persoonlijke spaarpot die je kunt vullen door gebruik te maken van gratis cashback en geld-terug-acties. Deze cashback krijg je op boodschappen, maar ook op alle andere aankopen in winkels die aangesloten zijn bij Woolsocks. Denk hierbij aan HEMA, Albert Heijn, Jumbo, Action, Lidl en Rituals. Eigenlijk alle bekende (web)winkels zijn aangesloten bij Woolsocks en hierdoor is het supergemakkelijk om automatisch je cashback te krijgen. De percentages aan cashback verschillen nogal per winkel. Het is echt de moeite om door de cashback aanbiedingen te scrollen zodat je weet hoeveel je terug kunt krijgen bij welke winkel.

Naast de geld-terug-actie functie is Woolsocks ook meteen jouw financieel overzicht van al je uitgaven. Als je één of meerdere bankrekeningen (beveiligd) koppelt in de app, zie je altijd hoeveel geld je die maand hebt besteed aan boodschappen, abonnementen en dure gewoontes.

Kort samengevat: Woolsocks is een financiële app die je helpt inzicht te krijgen én waarmee je veel geld bespaart.

Hoe werkt cashback via Woolsocks?

✔️ Installeer de app op je smartphone door op deze link te klikken (via de mobiel dus).
✔️ Bij voorkeur koppel je je bankrekening als je ook de app van je bank op je smartphone hebt staan. Hiermee spaar je automatisch cashback op al je aankopen. Dit is niet verplicht! Je kunt aan de slag zonder je bankrekeningnummer te koppelen. Je ontvangt dan alleen geen automatische cashback.
✔️ Kijk op de website of app van Woolsocks bij ‘Boodschappen’ en check alle cashback aanbiedingen die je in de supermarkt kunt krijgen. Dit zijn vaak 50% tot 100% kortingen op de actieproducten. Vaak zijn er één of twee gratis producten te claimen. Je krijgt dan het hele aankoopbedrag teruggestort in je Woolsocks spaarpotje. 
✔️ Als je buiten Woolsocks om een bestelling doet bij een winkel krijg je een melding dat je geld hebt laten liggen. Jammer, dat geld krijg je niet meer, maar het herinnert het je er wel even aan om eerst even op de app te kijken voordat je online gaat shoppen.

cashback met Woolsocks.

Heeft Woolsocks een app?

Ja, en deze app is ook wel echt heel handig en prettig. Zonder de app kun je niet volledig profiteren van alle voordelen van je Woolsocks lidmaatschap.

Zo kun je onder andere de volgende dingen doen:

1. Cashback claimen door een foto van de kassabon in te sturen
2. Je autorewards bekijken
3. Vrienden uitnodigen zodat je een gratis cadeaubon van €25 krijgt 
4. Jouw persoonlijke financiële overzicht bekijken
5. Aan het spin & win rad draaien
6. Alle cashback acties & de ‘Deal van de dag’ bekijken
7. Je bankrekening koppelen
8. Giftcards met korting kopen
9. Je opgebouwde saldo checken en vragen om een uitbetaling
10. Je saldo doneren aan een goed doel

mobiele app van Woolsocks.

Wat verdien je bij Woolsocks?

Autorewards

Met de Autorewards verdien je automatisch geld in de vorm van cashback op al je aankopen die je doet bij de aangesloten winkels en supermarkten. Zowel online als in de winkel. Hoe dat kan? Doordat je jouw bankrekening gekoppeld hebt aan Woolsocks, kan Woolsocks zien dat je bijvoorbeeld bij Lidl boodschappen gedaan hebt en daar betaald hebt met je pinpas. Als beloning krijg je tot 5,5% cashback gestort in je Woolsocks spaarpot. Het mooie en unieke aan deze autorewards is dus dat je geen kassabonnetje hoeft te bewaren en in te scannen. Het gebeurt dus automatisch. Het bedrag wat je maandelijks kunt verdienen aan autorewards is €5. Natuurlijk mag je méér cashback verdienen met de 3.000 andere winkels die je op de website of in de app terugvindt bij ‘Online aanbiedingen’.

Winkels waarbij je met Autorewards automatisch je cashback ontvangt zijn onder andere Kruidvat, Etos, Praxis, La Place, Intertoys, MediaMarkt en Lidl.

Gratis boodschappen

Het unieke van Woolsocks is dat er bijna iedere week wel een nieuw gratis product voor je klaar staat in de ‘Boodschappen’ sectie. Het is echt de moeite om even de app of website te checken vóórdat je naar de winkel gaat. Misschien staat er namelijk zomaar een gratis drankje, zak snoep, vegaburger of zak chips voor je klaar. Lees altijd wel eerst de voorwaarden die bij de actie staat. Vaak moet je het product kopen bij een van de aangegeven supermarkten. Meestal zijn Jumbo en Albert Heijn wel aangesloten bij de acties, maar toch altijd goed om even te controleren!

Verdien een €25 giftcard

Het is met Woolsocks heel makkelijk om een gratis cadeaubon van €25 te verdienen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jouw persoonlijke vriendencode te versturen naar twee (of meer) vrienden. Deze code kun je via Whatsapp of via de e-mail met ze delen. Als zij met jouw link gratis lid worden van Woolsocks en ze voldoen aan de voorwaarden, dan krijg jij die giftcard van €25! Die giftcard mag je zelf uitkiezen.

De voorwaarden zijn simpel: jouw vrienden moeten óf een bankrekeningnummer gekoppeld hebben óf hun telefoonnummer geverifieerd hebben. In dat laatste geval dienen zij ook tenminste €3 cashback te claimen. Aangezien cashback verdienen hét doel is waarom je de Woolsocks app zou installeren, is het niet zo lastig om aan deze voorwaarden te voldoen.

Verdien een gratis cadeaubon.

Enquêtes en vragenlijsten

Het is een beetje verstopt in de app, maar je kunt ook geld verdienen met enquetes bij Woolsocks. De vragen stelt Woolsocks je niet zelf, maar de partner waarmee ze samenwerken, ASK-Opinions, beloont je met zegels als je vragen beantwoord. Wanneer je 25 zegels hebt gespaard, stort Woolsocks €2 in je spaarpotje. De vragenlijst om je profiel te voltooien levert je 3 zegels op. Ik heb deze profielenquete ook gedaan, maar helaas kon ik daarna niet meteen meedoen met een andere enquete, want er was niets beschikbaar. Beetje jammer! Als je serieus geld wilt verdienen met enquêtes, lees dan het blog: Geld verdienen met enquêtes.

Cashback op deals

Omdat Woolsocks inmiddels zo groot geworden is, willen veel merken en winkels met hen samenwerken. Hierdoor zijn er erg interessante ‘Deals van de dag’ aanbiedingen waarbij gestunt wordt met hoge kortingen. De kortingen krijg je bovenop de automatische cashback die je krijgt. 

Gratis geld en cadeaukaarten

Met regelmaat mag je een gratis spin aan het rad geven.  De kans is best groot dat je óf een klein geldbedrag wint óf een gratis cadeaukaart mag weggeven. In het laatste geval krijg je een cadeaubon van 10 of 15 euro die je kunt versturen naar een vriend(in) of familielid die nog geen lid van Woolsocks is. Inmiddels heb ik ook al wat cadeaukaarten kunnen verzamelen die ik weg mag geven aan nieuwe leden.

Ben jij nog géén lid van Scoupy of Woolsocks en wil je één van mijn cadeaubonnen krijgen? Vul dan dit formulier in en ik stuur jou een persoonlijke code voor de gratis cadeaubon.

Wanneer krijg je een extra spin? 
– Doorgeven van je adres
– Onboarding voltooien (geboortedatum invullen, kies je aanhef, activeer direct uitbetalen etc.)
– Scan je eerste kassabon bij een cashback product
– Verdien je eerste Autoreward
– Bij het koppelen van jouw bankrekening
– Bij het verlengen van de koppeling met je bankrekening (mag ook meerdere keren en bij meerdere rekeningen, telkens krijg je een extra spin)
– Twee vrienden doorverwezen (+ sowieso €25 cadeaukaart)
– De eerste keer openen van de app in de afgelopen 7 dagen
– Tweemaal de app openen de laatste 7 dagen (2 spins in totaal dus)
– Driemaal de app openen de laatste 7 dagen (3 spins in totaal dus)
– Als je de app dagelijks geopend hebt de laatste 7 dagen (4 spins in totaal dus)
– Je eerste online aankoop via een link van Woolsocks
– Bij een aankoop van een giftcard

Voor-en nadelen van Woolsocks

Voordelen

✅ De meeste en hoogste cashback aanbiedingen van Nederland
✅ Een review van 4,3 op een schaal van 5 sterren bij TrustPilot op basis van meer dan 500 beoordelingen
✅ Uitermate betrouwbaar, cashback wordt altijd en op tijd uitbetaald (eigen ervaring)
✅ Gratis geld (voor jezelf) en cadeaukaarten (voor een vriend) met het spin & win rad
✅ Inzicht in je financiële situatie door je uitgaven en inkomsten te tonen in grafieken
✅ Je ontvangt een gratis cadeaubon van €25 als je minimaal 2 vrienden lid maakt
✅ Uitbetaling is al vanaf €2,50 mogelijk
✅ Automatische cashback (autorewards) door de beveiligde koppeling met je bankrekening

Nadelen

👎 Het is mogelijk om per ongeluk dezelfde bankrekeningen te koppelen. Hierdoor is je uitgaven en inkomsten overzicht niet goed meer. (je krijgt wél dubbele spins 😂)

Mijn ervaringen

Misschien heb je het al een beetje gezien bij de voor-en nadelen. Er zijn namelijk véél meer voordelen dan nadelen. Ik heb er echt goed naar gezocht, want ik wil echt zo oprecht mogelijk zijn in mijn reviews. Maar als ze er niet zijn, ga ik ze er natuurlijk niet bij verzinnen.

Woolsocks is niet voor niks zo snel gegroeid in populariteit. Het is namelijk een app die jou veel geld bespaart en dat nog eens op een geautomatiseerde wijze. Met andere cashbackprogramma’s heb ik vaak gebruik gemaakt van 100% geld-terug-acties. Maar vaak vergat ik dan het kassabonnetje te uploaden op de website en dus was het product helemaal niet gratis. Ik had dan juist méér geld uitgegeven! Met de Woolsocks app kun je direct na je aankoop in de supermarkt een foto van de bon maken met app zelf. Verder hoef je niks te doen om het geld terug te krijgen.

Cashback aanbiedingen Woolsocks

Ook ben ik al lange tijd een fan van de autorewards functie. Eerlijk gezegd snap ik niet zo goed waarom supermarkten en winkels als de Kruidvat hieraan meewerken. Ik krijg de automatische cashback nádat ik gewinkeld heb en de beloning komt altijd als een verrassing. Ik hoef er dus niet speciaal voor naar een andere winkel, want eigenlijk doen alle bekende winkels mee. What’s in it for them?

Inmiddels heb ik de afgelopen 6 maanden als meer dan 50 euro aan cashback ontvangen, alleen al met de 100% cashback producten uit de supermarkt. Daarnaast bespaar ik euro’s per week door de autorewards en hiervoor hoef ik dus niks te doen.

Contact opnemen met Woolsocks

Woolsocks heeft een uitgebreide FAQ oftewel een ‘Veel gestelde vragen’ pagina. Deze vind je door naar het Helpcentrum te gaan. De link naar deze pagina staat onderaan de website. Woolsocks heeft veel moeite gestopt in het schrijven van deze uitgebreide helpdesk. Je kunt op trefwoord zoeken in de zoekbalk of door de artikelen bladeren die verzameld zijn per onderwerp in de zwarte blokken.

Kun je het antwoord op je vraag niet vinden in deze FAQ? Open dan een chatgesprek met een Woolsocks medewerker. Dit doe je door naar je profiel te gaan in de app en dan onderaan op ‘chat met onze klantenservice’ te klikken.

Veel gestelde vragen.

Tips voor succes bij Woolsocks

Ik heb enkele tips voor je waarmee je de meeste winst uit je gratis Woolsocks lidmaatschap kunt halen:
 
  1. Log wekelijks of zelfs dagelijks in. 
    Niet alleen word je beloond met gratis spins aan het spin & win rad, je bent er ook als de kippen bij als er een nieuwe 100% cashback actie is. Soms gaan cashback acties enorm snel en is er maar een kleine voorraad beschikbaar. Ben jij haantje de voorste? Dan profiteer jij altijd van gratis producten.
  2. Zet deadlines in je agenda. Cashback acties in de supermarkt  kennen een uiterlijke instuurdatum van de kassabon. Uit eigen ervaring weet ik dat die datum al snel verloopt en je dus alsnog je cashback misloopt. Op de een of andere manier voel ik me dan toch benadeeld. Nu zet ik altijd de datum waarop ik de bon ingestuurd moet hebben in mijn agenda en vergeet ik het niet meer gelukkig.
  3. Als je een online aankoop doet, check dan eerst of er een cashback actie is (of koppel je bankrekening).
    Met zoveel deelnemende winkels en supermarkten is het bijna onmogelijk om géén winkel te vinden die cashback geeft via Woolsocks. Makkelijker is het nog om je betaalrekening te koppelen en zo automatisch cashback te krijgen op je aankopen.
  4. Meld je vrienden aan. Woolsocks is gemakkelijk te verkopen aan je vrienden en familie. Wie wil er namelijk nu geen gratis cashback, gratis producten en cash geld verdienen? Stuur dus jouw persoonlijke link door naar je vrienden en familie, want als er twee vrienden zich met jouw link aanmelden, krijg jij een cadeaubon van een winkel naar keuze t.w.v. €25!  
  5. Zet de meldingen aan binnen de app. Dit is handig wanneer je op de hoogte gehouden wilt worden van de status van je cashback aanvragen of wanneer je een nieuwe spin aan het rad hebt verdiend. Je kunt ook kiezen welke meldingen je wel en niet wil ontvangen. Dat doe je door dit aan te geven bij ‘meldingen’ via je profielinstellingen in de app.

Veelgestelde vragen

Is Woolsocks betrouwbaar?
Met een TrustPilot waardering van 4,3 uit 5 sterren op basis van meer dan 500 beoordelingen, kun je er wel vanuit gaan dat Woolsocks een betrouwbare website is. Ook uit eigen ervaring kan ik je Woolsocks met volle overtuiging bij je aanbevelen. Ik heb al meerdere keren een uitbetaling ontvangen op mijn bankrekening en vele gratis producten gekregen.

Ik woon in België, kan ik mij ook inschrijven?
Ja, zeker! Gebruik deze link van Woolsocks om je aan te melden als inwoner van België. Dit is belangrijk, want je hebt als Vlaming niks aan de Nederlandse cashback aanbiedingen.

Kan ik mijn lidmaatschap op ieder moment stoppen?
Natuurlijk is het mogelijk om je lidmaatschap te stoppen. Dit doe je door via jouw profiel te klikken op ‘Account verwijderen’. Vervolgens moet je een online formulier invullen met je basisgegevens en de reden dat je wilt stoppen. Dit is ter verificatie, zodat ze zeker weten dat jij het wel echt bent. Op zich een veilige gedachte!

Hoe oud moet je zijn om deel te kunnen nemen? Je moet tenminste 18 jaar oud moet zijn om gebruik te kunnen maken van Woolsocks. Ben je jonger? Adviseer de app dan aan één van je ouders of iemand anders die minimaal 18 jaar oud is. MIsschien kun je dan alsnog profiteren van gratis producten of cashback via hun account.

Tip! Wil je weten welke enquête panels de moeite waard zijn om je bij aan te melden om geld te verdienen? Lees dan nu het blog: Geld verdienen met enquêtes. 👈

Picture of Amy Boeren

Amy Boeren

Amy is oprichter van Jijverdienthet.nl en schrijft samen met haar team van bloggers artikelen over het verdienen én besparen van geld. Naast website eigenaar is Amy freelancer op gebied van Marketing Automation en Online Marketeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

We willen de beste en meest volledige recensies op het internet maken. We onderzoeken elk panel heel grondig en controleren alle informatie die we vinden. Dit doen we door altijd zelf de stappen te doorlopen, van registratie tot uitbetaling. We kijken niet alleen naar wat het panel zelf zegt, maar ook naar wat anderen erover zeggen. Op die manier kunnen we je alles vertellen over de goede en slechte punten. Mis je iets in onze recensie? Wil je dat we een specifiek deel van een panel extra goed controleren? Of heb je ideeën voor recensies over websites waar je geld kunt verdienen vanuit huis? Stuur een mail naar info(@)jijverdienthet.nl.

Lees ook mijn andere reviews!

.

Nieuwe blogs