Geld verdienen in 1 uur (12 tips die gegarandeerd werken)

Heb je per direct geld nodig? Bijvoorbeeld omdat je snel iets wilt kopen of juist een onverwachte rekening op de mat gevallen is? Of ben je gewoon benieuwd op welke manieren jij binnen no-time geld kunt verdienen? Hoe dan ook, met deze tips kun je sowieso geld verdienen in 1 uur.

Geld verdienen in 1 uur

Inhoudsopgave

Als je geld nodig hebt, denken veel mensen meteen aan een lening. Natuurlijk, de snelste manier om aan geld te komen is geld lenen van familie of van de bank, door bijvoorbeeld in het rood te komen staan. Maar het is natuurlijk veel verstandiger om het geld zélf te verdienen. Dan hoef je het ook niet meer terug te betalen. Sterker nog: je zou je verdiende geld zelf kunnen uitlenen en daarmee dus rente opstrijken 😊

In dit blog vind je verschillende manieren waarop je binnen één uur geld kunt verdienen. Al moet ik er wel bij zeggen dat er soms ook wat voorbereiding aan vooraf gaat, voordat de teller gaat lopen. Deze voorbereiding is meestal maar éénmalig. Hierna is het mogelijk om aan de slag te gaan en dus te starten met het geld verdienen in 1 uur.

1. Neem deel aan groepsgesprekken en interviews

Meld je aan bij marktonderzoeksbureaus als Norstat, Testing Time en GfK Panel. Dit zijn betrouwbare Nederlandse bureaus die in opdracht van bekende bedrijven onderzoeken uitvoeren. Dit kunnen groepsgesprekken zijn (ja, in zo’n rondje ja 😂) of een online een-op-een interview. Soms mag je een product, dienst of website testen en beoordelen. Er zijn vaak verschillende mogelijkheden, maar jij hebt zelf altijd de vrijheid om het onderzoek te kiezen die jou interessant lijkt.

De gemakkelijkste manier om binnen één uur geld te verdienen zijn de online onderzoeken. Groepsgesprekken op locatie duren dan meestal wel korter dan een uur, maar vergeet niet dat je ook nog reistijd hebt. Die laatste onderzoeken worden overigens wel erg goed betaald en zijn vaak erg leuk, dus misschien toch de moeite om eens te doen.

2. Schrijf gastblogs

Vind je het leuk om te schrijven, maar heb je de tijd of zin niet om een eigen blog te beginnen? Dan kun je jezelf ook aanbieden als betaald gastblogger. Er zijn zat blogs online die door de jaren heen zo enorm gegroeid zijn, dat de eigenaar van het blog het niet meer kan bijbenen. Vaak is er dan vraag naar externe bloggers die opdracht krijgen om artikelen te schrijven over bepaalde onderwerpen. 

Een blog van zo’n 500 tot 1.000 woorden kun je misschien al  binnen een uur geschreven hebben. Laat je artikel even goed controleren door ChatGPT of welke andere AI tool dan ook en je hebt weer geld verdiend! De meeste gastbloggers verdienen tussen de 15 en 30 euro per aangeleverd artikel.

3. Transcribent of vertaler worden

Moeilijk woord he? Of ben je juist een kei in taal? Als dat zo is, dan kun je direct aan de slag als transcribent, ondertitelaar of vertaler. Wat doe je als transcribent? Je luistert op je laptop naar audiobestanden en leest de -meestal door AI gegenereerde- ondertitels en controleert ze op fouten. Je verdient gemiddeld tussen de €0,80 en de €1,60 per verwerkte minuut. 

Als je vertaalwerk doet, verdien je nog meer. Je kijkt dan door de machine vertaalde ondertitels na om de fouten eruit te halen. Per minuut kun je zelfs tot € 6 verdienen. Let op: er wordt betaald per gecontroleerde minuut. Ga er dus niet van uit dat je honderden euro’s per uur verdient, want dan kom je van een koude kermis thuis. 🥶 Maar op deze manier is geld verdienen in 1 uur dus zeker mogelijk.

Omdat je op deze manier overal ter wereld geld kunt verdienen vanuit huis , op werktijden die jou het beste uitkomen, is er veel vraag naar dit soort werk. Je kunt je gratis aanmelden als freelancer bij bureaus als Happyscribe en Amberscript.com.

4. Ga betaald shoppen en geef je mening

Een erg leuke bezigheid waarmee je binnen één uur best een leuk zakcentje kunt verdienen is mysteryshopping of mysterycalling. Vooral die laatste is lekker snel gedaan. Mystery opdrachten kun je vinden op websites van bedrijven die gespecialiseerd zijn in marktonderzoek. Vaak hoef je je alleen maar online aan te melden en je wordt uitgenodigd voor een shop-opdracht als je aan de voorwaarden voldoet.

Zelf verdien ik per uur gemiddeld 30 tot 75 euro met alleen het doen van boodschappen of verzorgingsartikelen in de drogisterij of supermarkt. Lees verder op het uitgebreide blog over mysteryshopping als je dit ook zou willen doen. Wil je direct aan de slag met mysteryshopping? Meld je dan nu meteen aan bij GfKPanel of Excap. 

5. Doe klusjes voor je buurtgenoten

Als je na het uurtje werk direct (contant) betaald wilt worden, kun je klusjes voor je buren of buurtgenoten doen. Er is altijd wel iemand die wat hulp kan gebruiken en daarvoor bereid is te betalen.

Je kunt jezelf aanbieden als allround klusjesman-of vrouw of babysitter. Heb je veel oudere mensen in je straat wonen? Bel dan eens aan en vraag of je ze kan helpen met het bereiden van avondmaaltijden of het doen van boodschappen bijvoorbeeld. Misschien kun je ze ook meteen helpen als technische hulp voor al hun vragen over smartphones en ipads.

Geld verdienen in 1 uur met het koken voor buurtgenoten.

Om aan klanten te komen, kun je flyers printen en in de brievenbussen doen of een gratis advertentietekst ophangen in de lokale supermarkt. Heeft jouw wijk een eigen Facebookgroep? Nog beter!

6. Ga aan de slag met online marktonderzoek

Meld je aan bij een stuk of 10 online panels, zoals Toluna Influencers en YouGov. Je kunt dan namelijk binnen een uur heel veel vragen beantwoorden in ruil voor Euro’s of cadeaubonnen. Als je er even goed voor gaat zitten en en op een hoog tempo vragen beantwoordt over allerlei zaken zoals het nieuws, reclames, merken en je persoonlijke voorkeuren, dan heb je zo 10 tot 30 euro verdiend.

Het leuke hiervan is dat je na dat uurtje knallen direct een cadeaubon of een PayPal uitbetaling kunt aanvragen. Lees de beoordelingen over de enquête panels die wij hebben getest, zodat je weet welke panels betrouwbaar zijn en welke het meeste uitbetalen.

7. Geld verdienen in 1 uur met handelen op Bitvavo

Geld verdienen kan nóg sneller dan binnen een uur, namelijk met het handelen in crypto’s. Je hebt dan wel een investering in Euro’s nodig, zodat je je eerste crypto tegoed kunt kopen. Maar bij het Nederlandse platform Bitvavo kan dat al vanaf €5. Bitvavo is ideaal voor het snelle traden in verschillende crypto’s, want de handelskosten zijn – by far – het laagste van alle platformen in Nederland, namelijk tussen de 0,00% en 0,25%. Hoe meer je handelt, hoe lager deze kosten worden.

Heb je bijvoorbeeld 250 euro waarmee je Bitcoin of Ethereum wilt kopen? Dan betaal je maar €0,63 aan handelskosten. Stijgt de koers van de munt in één uur met 5% (en ja, dat gebeurt zo nu en dan tegenwoordig), dan heb je na 1 uur een winst van € 12,50.

Houd er wel altijd rekening mee dat koersen net zo goed kunnen dalen. Daar zijn het ook koersen voor. Het positieve eraan is dat je je geïnvesteerde geld er niet per sé af hoeft te halen na een uur. Laat het dan maar gewoon even staan, en haal het er pas af als de cryptomunt weer meer waard is geworden. Eigenlijk is het best simpel 😉.

Trouwens, op dit moment is er een actie en kun je een week lang tot €10.000 aan digitale valuta verhandelen zonder kosten.

8. Doe aan Affiliate Marketing via Social Media

Misschien ken je deze vorm van online marketing wel, maar wist je dat je helemaal geen website nodig hebt om geld verdienen met affiliate marketing? Met TikTok, Instagram en Pinterest is geld verdienen binnen 1 uur gewoon mogelijk. Een website bouwen kost je vaak, of heel veel tijd of heel veel geld als je het werk uitbesteed aan een webbouwer. Maar je hebt binnen één minuut een nieuw social media profiel aangemaakt en je kunt los 🚀.

Oké, je hebt wel views of volgers nodig om je affiliate producten onder de aandacht te brengen, maar ook daar heb ik een snelle oplossing voor: adverteren. Alle social media kanalen hebben de mogelijkheid om jouw advertenties aan de hele wereld te tonen (of aan de doelgroep die jij wilt, nog beter). Met een paar tientjes kom je al een heel eind.

9. Speel een uur lang games en verdien geld

Met het spelen van online spelletjes via de computer of app op je telefoon kun je ook geld verdienen, zelfs binnen het uur. Ken je de website Freecash.com al? Je kunt ‘gratis geld’ verdienen door apps te installeren, leuke spelletjes te spelen, surveys te doen en vrienden aan te brengen. Beloningen die je ontvangt met games die je op je smartphone kunt spelen worden direct in je account bijgeschreven. Vanaf €5 is je opgebouwde tegoed al opvraagbaar via PayPal of maak het over naar je nieuwe Bitcoin adres bij Bitvavo 🙂

Aanraders om mee te starten bij Freecash zijn: Dice Dreams, Animals & Coins en Merge Inn. Met deze games voor op je smartphone kun je het snelste geld verdienen in 1 uur. Benieuwd naar mijn persoonlijke ervaringen? Lees dan mijn Freecash.com review.

10. Schrijf jezelf in bij Freelance.nl of Werkspot

Kun jij goed met je handen werken of ben je juist sterk met computerapplicaties? Dan kun je binnen een uur veel geld verdienen. Freelance opdrachten betalen vaak erg goed. Bedrijven zoeken vaak freelancers, omdat ze ‘gewoon’ personeel niet kunnen vinden of juist de flexibiliteit zoeken van een zelfstandig ondernemer. Hierdoor ben jij in de gelegenheid om een hoger uurtarief te vragen dan je wellicht zou verwachten.

Niet alleen bedrijven zijn bereid je per uur te betalen voor jouw kwaliteiten, ook particulieren hebben soms een vakman of vakvrouw nodig om hen te helpen met allerlei zaken. Wat denk je van het verhelpen van een verstopping in huis of het doen van de jaarlijkse belastingaangifte? Als je technisch of juist administratief sterk bent, is het verhuren van jezelf per uur helemaal niet zo’n gek idee.

11. Doe altijd mee met spaarprogramma’s van supermarkten

Er zijn enorm veel spaarprogramma’s van winkels zoals AH, Jumbo en andere supers. Als je per direct geld nodig hebt, is het erg prettig dat je even snel naar de servicebalie van de Appie kunt gaan om je gespaarde zegeltjes te laten uitbetalen. Een vol boekje kun je inwisselen voor 52 euro, terwijl het je eerder 49 euro gekost heeft.

Ook sommige producten uit de supermarkt, bijvoorbeeld Perla koffie, hebben zegeltjes in de verpakking zitten die je kunt sparen. Zo’n vol zegelboekje levert je 2 euro op. Je kunt de boekjes net als de AH spaarzegeltjes inleveren tegen contant geld. Als je dus Perla koffie drinkt en je knipt een uurtje lang alle zegeltjes uit, kun je vast en zeker een tientje netto verdienen. Je hoeft dit namelijk niet op te geven aan de Belastingdienst 😂.

12. Verpand je spullen

In iedere stad is wel een pandjeshuis oftewel ‘pawnshop’  te vinden. Een oplossing als je vandaag nog geld nodig hebt, maar je wilt niet meteen je bezittingen verkopen. Wanneer je je sieraden, Playstation of keukenmachine tijdelijk verpandt aan bijvoorbeeld een winkel als ‘Used Products’, krijg je direct een bedrag cash uitbetaald. Als je het product vervolgens binnen een maand wilt terugkopen, betaal je 4,5% meer dan waarvoor je het verkocht hebt. 

Het is dus eigenlijk een lening, maar als je het product terug wilt, moet je wel zeker weten dat je over een tijdje wél het geld hebt, anders verkopen ze je bezittingen (eigenlijk zijn ze dan al niet meer van jou) aan een ander.

⌛ Als je echt nú dringend geld nodig hebt

Er kan een moment zijn waarop je echt nú geld nodig hebt. Bijvoorbeeld omdat je dat geleende geld vandaag nog moet terugbetalen aan die vriend(in) of je salaris wordt morgen pas gestort en je moet toch echt naar de winkel… Denk dan eens aan deze simpele manieren om nú geld te krijgen:

→ Verzamel al je statiegeld flessen en blikjes en lever ze meteen in bij de supermarkt.

→ Heb je nog ongeopende pakketjes die je terug kunt brengen naar de winkel en je geld terug kunt vragen?

→ Bel bij buurtgenoten aan vraag of je voor 5 of 10 euro hun auto mag wassen, ramen zemen en/of gras mag maaien, skip je gêne …

→ Heb je geopende etenswaren? Breng ze naar de servicebalie van Albert Heijn of Jumbo en klaag over de versheid of vieze smaak. Waarschijnlijk krijg je het aankoopbedrag terug 😉

→ Heeft iemand onlangs geld van je geleend wat je nu met een tikkie meteen terug kunt vragen?

→ Al eens echt goed naar kleingeld gezocht? Persoonlijk heb ik zelf altijd wel wat kleingeld los in mijn auto liggen en als ik mijn handtas even omdraai, komt er meestal ook een paar euro uitvallen.

→ Misschien ligt er in de kast nog een ongebruikte cadeaukaart van een winkel. Koop dan snel een product in deze winkel en keer 5 minuten later weer terug om het terug te brengen. Je krijgt waarschijnlijk cash geld terug.

→ Tenslotte: misschien niet echt een ethische tip, maar ga naar het (online) casino en zet de helft van het bedrag wat je nodig hebt in op rood of zwart aan de roulettetafel. Win je? Meteen cashen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Lees ook onze andere blogs over geld verdienen!

.

Nieuwe blogs

Amy Boeren van Jijverdienthet.nl.

Hoi! Mijn naam is Amy Boeren, oprichter van Jijverdienthet.nl. Een aantal jaar geleden verloor ik mijn baan en kwam ik zonder een vast inkomen te zitten. Ik werd gedwongen om nieuwe manieren te vinden om geld te verdienen en, net zo belangrijk, (veel) geld te besparen. Gelukkig maar!

Deze zoektocht heeft er namelijk voor gezorgd dat ik nu op meerdere manieren mijn inkomen verdien waar ik ook nog eens veel plezier uit haal 😊. Met liefde deel ik mijn ervaringen via dit blog, in de hoop om ook jou te inspireren om je inkomen te vergroten.